OBS! Nya kurser startas upp varje månad, hela året runt, efter Er förfrågan och Er intresseanmälan.
Allmänna trivselregler:  Löptikar får inte vistas i min träningshall. Är vi utomhus går det bra i de fall då resten av gruppen ger sitt medgivande. Hör av er till mig!
 Valpkurs Grund - 750 kr Valparna tas emot från 9 veckors ålder. Här bygger vi grunden för inlärning med positiva och belöningsbaserade vägledningar. Vi stimulerar valpen och bygger grund för en nyttig passivitets träning, ord förståelse, lek-, kontakt-, miljö- och socialiserings träning.
 Valpkurs steg 2 - 800 kr En fortsättningskurs från Valp 1, där vi bygger vidare på samarbetsvilja och där kroppskontroll/balans är i fokus .
 Allmänlydnadskurs - 800 kr En kurs för ökat samarbete och en god allmänlydnad i alla lägen och i alla situationer.  
 Allmänlydnad & Aktivering - 900 kr En kurs för ökat samarbete, samt inlärning av enkla givande aktiveringsövningar för kropp såväl som knopp.
 Tävlingslydnadskurser alla klasser Vi tittar på lydnadsmomenten i sin helhet, men tränar på små delmoment som senare ska kedjas ihop. Olika steg. Mycket hemläxa! 
 Rallylydnadskurser - 850 kr En kurs för er som vill lära er mer om rallylydnad. En rolig, lättsam tävlingsgren där man får hjälpa och peppa sin hund både med röst och handtecken, även på tävling. Bygger på kontakt och samarbete. En bra kurs att fortsätta med efter valp 2.
 Rally-Mix - 1000 kr En kurs där vi mixar moment ur tävlingslydnad, rallylydnad, agility och kroppskontroll. En aktivitet som kräver gott samarbete och god koncentration. Ett utmärkt sätt att stimulera hunden både fysiskt såväl som mentalt. En komplett träningsform.
 Trix och Trams - vid efterfrågan En kurs där vi lär in roliga tricks samtidigt som hunden lär sig behärska sin kropp på olika sätt. För hundar i alla åldrar.
 Kroppskontroll/balansboll - 1000 kr En kurs där hunden får lära sig balansera på olika bollar för att träna upp sin styrka, balans, koordination och får ökat självförtroende. För vuxna hundar i alla åldrar.
 Brukslydnadskurs - 900 kr Brukslydnadsmomenten appell - elit. Finns i olika steg.
 Aktiveringskurs Vuxen En "prova på" kurs där vi tittar på olika typer av hundsporter, kroppskontroll- och lekfulla övningar för att aktivera hundens alla sinnen.
 Spårkurs Grunder Här tittar vi på grunderna inom personspår, både praktiskt och teoretiskt. Ett utmärkt sätt att stimulera sin hund. 1-3 ekipage åt gången.
 Spårkurs Appell En kurs för er som vill lära sig hur det går till på en spårtävling. 1-3 ekipage.
 Hoopers  - som aktivering (ej tävl.) Hoopers är en ny sport där hunden springer genom hoops och tunnlar, och dirigeras runt "tunnor" och bakom "galler".
 Special sök - som aktivering En aktiveringskurs där hundens nos står i fokus. Vi lär dem att söka och markera röd kong. Passar alla hundar oavsett ålder och erfarenhet.
 Nose Work - träning för doftprov En aktiveringskurs där hundens nos står i fokus. Vi lär dem att söka och markera olika dofthydrolat. Passar alla hundar oavsett ålder och erfarenhet.
 Gruppträning hel/halvdag Är ni en grupp som tränar ihop och behöver hjälp vidare med nya infallsvinklar, tips eller råd? Kanske en uppfödare som vill erbjuda sina valpköpare någon träning på kennelträff? Här sätter ni själva upp era mål.
 Privat träning - 800 kr timmen Vill ni hellre träna privat, med egna specifika önskemål? Boka en tid så löser vi det!
 Särskilda önskemål Har Ni särskilda önskemål eller behov inför eller efter ert hundköp? Hör av er så löser jag det.